Fragment

Hendrik Jan Bökkers over het drukke festivalseizoen en de komende theatertour van zijn band

  1. Fragmentenchevron right
  2. Hendrik Jan Bökkers over het drukke festivalseizoen en de komende theatertour van zijn band

Hendrik Jan Bökkers, zanger en gitarist van de Sallandse rockband Bökkers vertelde tijdens Lunch Lekker over het drukke festivalseizoen én de komende theatertour van de band.  

Hendrik Jan zingt in zijn eigen Sallandse dialect. "Maar we treden niet alleen in het Oosten van het land op, ondertussen zijn er optredens door het hele land. In bijvoorbeeld Limburg en Zuid Holland zingt het publiek ook volop mee. En het genre Boerenrock groeit nog steeds!" 

Het is een drukke festivalzomer voor de band, met hun ‘Onbesoesde Rock'n'Roll Tour. Van Huntenpop, Trekkerslep, Boerenrockfestival, Spijkerpop en op Tuckerville. "Normaal vind ik het warme weer het leukste aan zo'n festivalzomer. Maar we hebben totnutoe geluk gehad, want we hebben nog niet in de regen gespeeld!" 

Quote

Als ik geen gezin had gehad was ik nu vast een nachtuil geweest, dus het vaderschap is juist heel goed! 

Hendrik Jan Bökkers

Na deze volle zomer komt er een theatertour genaamd 'Nachtbrakers' voor Bökkersaan. "We doen nu een grote theatertour met 25 theaters. Het is echt een grote voorstelling inclusief liedjes en mooie verhalen. De rode draad is het vaderschap en het leven als rockster. En dat is een machtige combinatie. Ik heb anekdotes genoeg, over het schuren tussen die twee levens". 

Alle informatie en tickets voor de komende theatertour en ‘Kamerøje van Nathals Live’ vind je via www.bokkersband.nl