Blijmakers en Verzamelaars

TinekeShow staat elke zaterdag in het teken van muziek uit de jaren 60 en 70. En jij kan een leuke bijdrage leveren aan de uitzending!

Verzamelaars

Tineke is op zoek naar Verzamelaars: mensen die dol zijn op muziek, een artiest of band en die daar ook heel veel spullen van verzamelen. Waar heb jij een enorme collectie van? Stuur je naam, telefoonnummer én van wie/wat je iets verzamelt naar tinekeshow@omroepmax.nl, en wie weet zetten we jouw collectie in de schijnwerpers!


Pareltjes op de B-kant

Geweldige muziek van The Collectors, Led Zeppelin, Steppenwolf, en nog veel meer! Tineke is op zoek naar mooie pareltjes uit de jaren 60 en 70, én bijvoorbeeld die op de B-kant van een plaat stonden. Bijzondere nummers die soms minder bekend waren, maar wel prachtig zijn. 


Wat is je favoriete plaat?

Jij kunt meedoen aan het programma, door jouw blijmaker op te geven: van welke plaat uit de jaren 60 en 70 word je blij? Welke prachtige B-kant plaat mag absoluut niet missen in het programma? Laat het ons weten. 

Geef hieronder je blijmaker op met de artiest, de titel van het liedje en je contactgegevens.

Speciale Blijmaker:

Kimberly vroeg een bijmaker aan voor haar twee zieke nichtjes Jane en Rosa. Deze twee meiden van 19 en 20 jaar hebben de levensbedreigende ziekte Ehlers Danlos Syndroom, een erfelijke bindweefsel aandoening. Met de steun van hopelijk veel donaties kunnen zij geopereerd worden in Barcelona en daarme een grotere kans op genezing van deze verschrikkelijke ziekte.
Lees hier het hele verhaal  https://help-jane-rosa-battle-cci-aai.com/Naam(*)
Please let us know your name.

Email(*)
Please let us know your email address.

Telefoonnummer(*)
Invalid Input

Artiest en titel(*)
Invalid Input

Waarom wil je dit liedje graag horen(*)
Invalid Input

Voorwaarden(*)
Bevestigen: Ik accepteer de voorwaarden van de NPO. Wilt u meer weten over hoe we met uw gegevens omgaan, lees dan ons privacy statement

Verstuur


Delen

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte blijven van onze programma's? Wij versturen wekelijks de nieuwsbrief MAX op NPO Radio 5!
Meld u aan
Social media
Wil je informatie over hoe we met je gegevens omgaan, lees dan ons privacy statement