Emilie Op Volle Toeren

Frank van Etten maakt drie nieuwe gastartiesten bekend voor 'Feestje op wielen'

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Frank van Etten maakt drie nieuwe gastartiesten bekend voor 'Feestje op wielen'

Op 15 maart vindt Feestje op Wielen plaats in de AFAS live. Tijdens de show zijn er nationale en internationale gastartiesten. Eerder was al bekend dat Django Wagner komt optreden. Aan de telefoon met Emilie Sleven maakte Frank van Etten drie nieuwe namen bekend.

Drie nieuwe artiesten

Grad Damen, Lenie Gerrits en Sander Kwarten komen ook optreden bij Frank van Etten in de AFAS Live. Met deze namen erbij kan het niet anders dan een groot feest worden.

Priscilla Ophof

Priscilla Ophof was afgelopen maandag (27 november) te gast bij Emilie Sleven als Talent van de Maand. Tijdens haar bezoek passeerde een mogelijk duet met Frank van Etten de revue. ''Ik zou heel graag een duet met Frank van Etten willen zingen'', zei Priscilla Ophof daarover. Frank van Etten zegt niet bij voorbaat nee, maar het moet wel in zijn carrièreplanning passen.

Quote

Priscilla Ophof is een fantastisch mens en een geweldige zangeres, maar een duet moet wel in mijn carrièreplanning passen.

Frank van Etten

Luister hier het hele gesprek terug tussen Emilie Sleven en Frank van Etten.

Kippenvel

Afgelopen vrijdag stond Frank van Etten nog live op het podium bij Marcel in de Morgen. Hier zong hij de prachtige ballad Ik Huil (blijf je dan bij mij).

Bekijk hier het optreden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.