Social update

Dochter Wolter Kroes krijgt rol in Les Misérables

foto: Sterren NL // Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dochter Wolter Kroes krijgt rol in Les Misérables

Pamela Kroes, de dochter van Wolter, krijgt een rol in de musical Les Misérables.

Wolter is apetrots op zijn dochter: "Elke ouder heeft meestal maar één wens. Dat je hoopt dat je kind het beter gaat doen dan je het zelf doet. Maar vooral ook dingen doen waar ze heel gelukkig van worden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Droom

Pamela droomt al sinds haar negende van een carrière in de musicalwereld. Wolter zegt op zijn Instagram: "Liefde voor muziek, musicals en zingen is altijd haar passie geweest. Als zingende vader kan ik alleen maar trots zeggen dat ze heel goed is begonnen aan een prachtige muzikale reis, die gelukkig heel mooi van start mag gaan."

Rol

Vanaf februari 2023 is Pamela te zien in het ensemble van Les Misérables en mag ze af en toe in de rol kruipen van 'Cosette'. Via haar social media laat Pamela weten: "Ik kan niet omschrijven hoe bijzonder ik het vind dat ik net na mijn afstuderen gelijk mag beginnen in mijn droomproductie. Ik ben altijd verliefd geweest op deze show en het is altijd mijn grootste droom geweest om hier zelf in te mogen spelen en dat dat nu écht gaat gebeuren is echt nog steeds onwerkelijk… Zo dankbaar voor deze kans en ik kan niet wachten tot we beginnen!"

Heel veel succes, Pamela!