Social update

Rob Kemps maakt tv-programma over Franse chansons met Matthijs van Nieuwkerk

foto: Ben Houdijk // Sterren NLfoto: Ben Houdijk // Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Rob Kemps maakt tv-programma over Franse chansons met Matthijs van Nieuwkerk

Rob Kemps heeft vandaag de promo van zijn nieuwe programma Chansons! gedeeld op zijn Instagram-pagina.

Chansons!

Samen met Matthijs van Nieuwkerk is hij afgereisd naar Parijs om een programma te maken over Franse chansons. Samen zetten ze hun liefde voor het Franse chanson op de kaart. Het programma is vanaf 17 september om 21.30 uur te zien op NPO1. Wij zijn heel benieuwd!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Wheel

Naast Chansons! maakt Rob op SBS vanaf 11 september ook het spelprogramma The Wheel. In deze show nemen zeven BN'ers en drie kandidaten het op tegen elkaar in een feelgoodquiz. De quiz wordt gedomineerd door de onvoorspelbaarheid van een gigantisch wiel. In het midden van dit wiel is slechts plek voor één kandidaat die door mag spelen zolang hij of zij goede antwoorden geeft. Wordt een vraag fout beantwoord, dan bepaalt The Wheel wie de volgende vraag mag spelen. Dit kan een andere deelnemer zijn, maar ook de speler die de vraag fout beantwoordde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Muziekfeest van het Jaar

Naast zijn programma's heeft Rob gelukkig ook nog tijd om op te treden bij het Muziekfeest van het Jaar. Op 10 en 11 september staat hij in de ZiggoDome op ons mooie grote podium. Meer info? Ga naar muziekfeestvanhetjaar.nl.

Succes met je programma's, Rob!