Nieuws

Gaan De Bevers met de Gouden Televizier-Ring naar huis?

foto: Tom Cornelissen
  1. Nieuwschevron right
  2. Gaan De Bevers met de Gouden Televizier-Ring naar huis?

Vanavond is de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring. De soap van 'De Bevers', 'Even tot hier' en Jachtseizoen maken kans op de prijs.

John de Bever en Kees Stevens hebben de afgelopen weken alles uit de kast gehaald om stemmen te winnen voor de grote televisieprijs.

Sterren aan tafel

Tijdens de talkshow Sterren aan tafel vertelden de heren dat ze onder andere in beverpakken op de markt hebben gelopen en grote reclameborden hebben laten plaatsen naast de snelweg. Ook maakte John tijdens zijn optreden gebruik van zijn publiek door hen ter plaatse te laten stemmen op de reallifesoap. Check het fragment:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stemmen

Het Gouden Televizier-Ring Gala begint vanavond om 20.35 uur op NPO1. Vanaf 20.00 uur gaan de stembussen open en kun je stemmen op je favoriete programma.

  • Voor De Bevers bel je naar 0909-8851 of sms je Ring 1 naar 2580
  • Voor Even tot Hier bel je naar 0909-8852 of sms je Ring 2 naar 2580
  • Voor Het Jachtseizoen bel je naar 0909-8853 of sms je Ring 3 naar 2580

De kosten zijn 35 cent per gesprek/ontvangen bericht. Dit is een eenmalige dienst. Voor alle duidelijkheid: als je een sms-bericht stuurt, ontvang je één bericht terug. Voor het ontvangen van dat bericht betaal je 35 cent. Als je meerdere keren een sms-bericht verstuurt betaal je per keer 35 cent.

Je kunt ook online (gratis) je stem uitbrengen via www.avrotros.nl/live. Dit kan dus vanavond vanaf 20.35 uur.