Naar homepage
Nieuws

Romy Monteiro en Tim Douwsma presenteren Muziekfeest van het Jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Romy Monteiro en Tim Douwsma presenteren Muziekfeest van het Jaar

Romy Monteiro en Tim Douwsma vervangen Jan Smit als presentatoren van het Sterren Muziekfeest van het Jaar. Dat heeft Tim Douwsma vanmiddag bekendgemaakt in het programma De Weekendborrel op NPO Sterren NL Radio.

‘Mister Muziekfeest’ Jan Smit heeft onlangs noodgedwongen zijn complete agenda leeggemaakt in verband met gezondheidsklachten. AVROTROS-presentatoren Romy Monteiro en Tim Douwsma nemen zijn honneurs waar als gastvrouw en -heer van het grootste eindejaarsspektakel van Nederland, dat op zaterdag 14 december gehouden wordt in een uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam.

“Het is heel erg spijtig dat Jan zich niet goed voelt en er niet bij kan zijn”, aldus zanger, presentator en tegenwoordig ook boekenschrijver Douwsma, “maar ik vind het een eer dat ik zijn rol kan overnemen samen met mijn lieve collega Romy Monteiro”.

“Het Sterren Muziekfeest van het Jaar is een prachtig programma met alleen maar grote Nederlandse artiesten. Van levenslied tot Nederpop, van kroegenhits tot de mooiste ballads, op het Muziekfeest van het Jaar hoef je niet te kiezen! Het is echt een feestje om bij te zijn. En dat allemaal in een sfeer van Oud & Nieuw”.

“Ik heb vorig jaar al mogen zingen op het Muziekfeest van het Jaar en het was fantastisch,” laat ook Romy Monteiro weten. Verscheidene Nederlandse artiesten als Glennis Grace, Jeroen van der Boom, Maan, Frans Bauer, Xander de Buisonjé, Gerard Joling, Jannes en Tino Martin staan op het grote podium met verrassende nummers, bijzondere duetten en spectaculaire shows. De sterren worden begeleid door een groot symfonisch orkest onder leiding van Marcel Fisser. Het Sterren Muziekfeest van het Jaar wordt voor het derde opeenvolgende jaar op Oudejaarsavond om 23.00 uur uitgezonden op NPO3.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.