Naar homepage
Nieuws

Nu op Youtube: achter de schermen bij het Eurovisie Songfestival

foto: AVROTROS // Joyce Hanssonfoto: AVROTROS // Joyce Hansson
  1. Nieuwschevron right
  2. Nu op Youtube: achter de schermen bij het Eurovisie Songfestival

Nog een paar weken wachten, maar dan is het eindelijk zover. Het Eurovisie Songfestival vindt plaats in Rotterdam!

AVROTROS brengt in de loop naar dit grote evenement de zesdelige Youtube-serie Road to Rotterdam waarin Jan Smit, Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Nikkie de Jager en de Nederlandse organisatie gevolgd worden op weg naar de liveshows in mei. De eerste aflevering is nu te bekijken:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aflevering 1: Grote dromen

Op 18, 20 en 22 mei vinden de halve finales en de finale plaats in Rotterdam Ahoy. De voorbereidingen zijn in volle gang, maar wat komt er zoal kijken bij de organisatie van zo’n groot festival? In de eerste aflevering nemen we een exclusief kijkje achter de schermen bij de fotoshoot van de officiële persfoto's. Presentatoren Chantal, Edsilia, Jan en Nikkie vertellen over hun droom om het Songfestival te presenteren én we leren twee artiesten kennen die een bijzondere rol krijgen tijdens de tweede halve finale.

Quote

Mom I made it!

Nikkie de Jager

Road to Rotterdam bestaat uit zes afleveringen. Naast de vier presentatoren zie je in iedere aflevering ook andere speciale artiesten en momenten. Zo worden in de eerste aflevering Ahmad Joudeh en Dez Maarsen voorgesteld, de hoofdrolspelers van een bijzondere act tijdens de tweede halve finale. Ahmad is klassiek balletdanser en Dez is een BMX freestyler. Samen zullen ze Europa in mei verrassen met hun speciale optreden.

Road to Rotterdam

Elke twee weken verschijnt er een nieuwe aflevering op het Youtubekanaal van AVROTROS.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.