Nieuws

Snelle brengt om de dag nieuwe muziek uit

foto: Snelle | EP 1/3foto: Snelle | EP 1/3
  1. Nieuwschevron right
  2. Snelle brengt om de dag nieuwe muziek uit

Snelle is terug met nieuwe muziek. Vandaag brengt hij maar liefst twee singles uit: Niks mee te maken en Pizza met ananas.

De songs geven het startschot van de komst van heel veel liedjes, want vanaf maandag 21 maart tot aan de release van Snelle's nieuwe EP '1/3' op 25 maart zullen om de dag nieuwe singles online verschijnen. In totaal komen er zes nummers op de EP te staan.

Snelle: "De afgelopen maanden heb ik veel in de studio gezeten en werd ik geïnspireerd door de hedendaagse Popmuziek. Ik zag het als een uitdaging om met mijn eigen team van Lieve Jongens, Julian Vahle en Vincent van den Ende nieuwe popliedjes te schrijven. Het is een uiteenlopende verzameling van nummers geworden met allemaal muziekstijlen die ik vet vind: van uptempo tot disco tot mooie gitaar ballads. Ik vind het allemaal gaaf en hoop de luisteraars ook!"

Quote

Het is een uiteenlopende verzameling van nummers geworden met allemaal muziekstijlen die ik vet vind.

Snelle

Niks mee te maken

Met de release van deze singles kunnen fans hun hart ophalen. Niks mee te maken is een heerlijke ballad met de bekende touch van Snelle.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pizza met ananas

Met het vrolijke nummer Pizza met ananas opent hij nogmaals de zéér belangrijke discussie: Hoe groot is jouw afknapper als je date een pizza met ananas bestelt? En dan volgt 21 maart alweer de volgende track van de EP.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.