Naar homepage
Nieuws

Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk brengen boek uit

foto: Floris van Bergen // BNNVARAfoto: Floris van Bergen // BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk brengen boek uit

Voor iedereen die genoten heeft van het programma CHANSONS! van Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk, is er nog meer goed nieuws. Er komt een boek over het programma!

CHANSONS!

Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps laten je in dit boek (over de liefde, het leven en de melancholie) kennismaken met de muziek van onder anderen Édith Piaf, Jacques Brel, Serge Gainsbourg en Charles Aznavour. Samen struinen ze de straten van Parijs af op zoek naar de verhalen achter het chanson. In de vier delen Parijs, Liefde, Joie de Vivre en Melancholie nemen ze je mee op hun ontdekkingstocht en zie je de stad door de ogen van Rob en Matthijs. Je kunt je geen betere gidsen wensen, beiden zijn verknocht aan de Franse hoofdstad.

Lijstjes en anekdotes

Het is een bewaarboek voor alle fans van de serie, liefhebbers van het Franse lied én van Parijs. Je leest de mooiste verhalen uit de serie, aangevuld met persoonlijke anekdotes, unieke foto’s, nieuwe belevenissen en terugblikken op de bijzondere reis én natuurlijk talloze lijstjes: de beste zanger, de mooiste liedjes en het beste terras van Parijs.

Het boek komt op 23 november uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.