Nieuws

Marco Schuitmaker geeft een concert in het GelreDome: "Enorm dankbaar"

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Marco Schuitmaker geeft een concert in het GelreDome: "Enorm dankbaar"

Marco Schuitmaker geeft op zaterdag 9 november 2024 een concert in het GelreDome, dat heeft de zanger zojuist bekendgemaakt. Het is Marco's allereerste concert ooit.

Marco belooft een onvergetelijke avond, samen met de '30.000 engelbewaarders'.

Dankbaar

"Ik ben zo enorm dankbaar en trots en kan soms nog steeds moeilijk geloven, maar het gaat echt gebeuren. De rollercoaster waar ik in ben beland gaat nog steeds door", aldus Marco. "Alles lijkt al zo lang geleden maar we zijn nog maar een jaar verder, echt niet normaal."

Gastartiesten

Tijdens de show wordt Marco bijgestaan door een tal van gastartiesten, waaronder Jan Smit, Donnie en de Outsiders en vele anderen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek

Naast het concert in de GelreDome kondigt Marco Schuitmaker ook nieuwe muziek aan. Aanstaande donderdag verschijnt zijn nieuwe single Schaam je voor je tranen niet.

"Ik vond dit altijd al een prachtig nummer vanwege de tekst", aldus Marco. "Iedereen ervaart wel eens verdriet, en dat is oké. Als dat tot tranen leidt, is dat niet erg."

Het nummer is een opgewekte versie van het bestaande nummer van Arne Jansen.

Te gast bij Sterren NL

Vanmorgen was Marco te gast in Emilie Op Volle Toeren om te praten over zijn concert in de GelreDome. Bekijk de video hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.