Nieuws

Seniorenflat vreest voor concerten Snollebollekes

  1. Nieuwschevron right
  2. Seniorenflat vreest voor concerten Snollebollekes

In het voorjaar van 2020 staat Snollebollekes maar liefst drie keer in de Gelredome. Je denkt vast; dat wordt vast één groot feest. Maar niet voor iedereen is er heel blij mee. Het tegenovergelegen seniorenflat is bang voor een ‘horrorhuis’ tijdens Links Rechts.

De voorgaande editie van Snollebollekes in Concert staat nog vers in het geheugen van de bewoners. “Het water klotste in de glazen, zo hard bewoog het flat heen en weer”, zegt één van de bewoonsters tegenover de Gelderlander.

De bewoners zijn bang voor een nieuwe ‘aardbeving’: “Als Snollebollekes het nummer Links Rechts inzet en de mensen gaan massaal meedoen, is het schudden heel erg. Het lijkt dan wel een horrorhuis. De eerste keer is een vrouw zelfs het balkon opgevlucht."

Het artikel gaat verder onder de video.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volume aangepast

Volgens de directeur van de GelreDome, Hèrald van de Bunt, is er geen reden tot paniek. “Het volume tijdens het eerste concert was best pittig. Daarom hebben we de tweede avond de volume aangepast. Dat zullen we de komende concerten ook weer doen”, vertelt de directeur tegen de Gelderlander.

Snollebollekes staat op 27, 28 maart én 4 april 2020 in de Gelredome in Arnhem.