Nieuws

De Bevers komen naar het theater

foto: Ben Houdijk // Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. De Bevers komen naar het theater

In deze bewogen periode voor John de Bever en Kees is er ook een mooi lichtpuntje.

Quote

Dat je na al dit succes nog als kers op de taart het theater in mag is natuurlijk echt fantastisch.

John en Kees (De Bevers)

De Bevers | Dichtbij

Na al drie succesvolle seizoenen van de real-life soap De Bevers, twee eigen uitverkochte shows in Rotterdam Ahoy en de vele optredens van John gaan John de Bever en Kees nu samen het theater in. Vanaf 12 januari 2024 t/m 6 april zijn de mannen samen te zien op de bühne van de Nederlandse theaters met hun eigen theatershow ‘De Bevers | Dichtbij’.

“Dat je na al dit succes nog als kers op de taart het theater in mag is natuurlijk echt fantastisch. Wij zijn zo dankbaar dat wij nu ook nog deze kans krijgen en hopen dan ook dat de fans naar ons komen kijken in het theater. Wij staan op 30 september en 1 oktober met ‘onze huiskamer’ in Rotterdam Ahoy, wat natuurlijk al echt heel gaaf is. Maar om de fans nu ook in ‘onze huiskamer’ in het theater te mogen ontvangen is echt heel bijzonder.” aldus De Bevers.

Verzoekjes

Fans van John en Kees kunnen deze avond vragen stellen, verzoekjes indienen en vooral genieten van de heerlijke no-nonsense humor en het liefdevolle gekibbel van de twee partners in crime. Natuurlijk staat de voorstelling ook bol van muziek en zal John samen onder begeleiding van De Bevers band - bestaande uit 10 top muzikanten en speciale gast Marlane - een mooie mix van prachtige levensliedjes en feest repertoire ten gehore gaan brengen.

Van een ode aan zijn eigen helden, tot aan zijn eigen hits Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht, Wanneer, wanneer, wanneer, Ik ga leven en 't Is moeilijk bescheiden te blijven. Het komt allemaal voorbij tijdens dit meezingfeest.

Vader overleden

Het is een mooi lichtpuntje in het leven van John. Hij heeft namelijk een zware week achter de rug na het overlijden van zijn vader. Ondanks deze treurige gebeurtenis stond John toch op het Muziekfeest op het Plein in Uden. Aan Emilie legde hij uit waarom hij het optreden toch door liet gaan:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.