Nieuws

Groot verlies voor Gerard Joling

foto: Ben Houdijk // Sterren NLfoto: Ben Houdijk // Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Groot verlies voor Gerard Joling

De moeder van Gerard Joling, de 92-jarige Janny, is vanochtend overleden aan de gevolgen van een dubbele longontsteking. Gerard was bij haar toen ze overleed, ook heeft hij de laatste nacht met haar doorgebracht.

Vorige week leek er nog niks aan de hand, maar op Nieuwjaarsdag werd ze opgenomen in het ziekenhuis. Gerard vertelt aan Privé: ''Ze wist dat ze het niet zal gaan redden, maar ze had er vrede mee.'' Volgens de zanger vertelde ze hem dat ze een mooi leven heeft gehad en dat ze trots is op haar kinderen en kleinkinderen.

Quote

Ze wist dat ze het niet zal gaan redden, maar ze had er vrede mee.

Gerard Joling

De dood van zijn moeder komt vrij onverwachts, aangezien Janny tot haar laatste dag altijd een vitale vrouw is geweest. Elke zomer was zij het middelpunt van het door Gerard georganiseerde verjaardagsfeest en in zijn vlogs kwam ze regelmatig voorbij. ''Mama was gewoon op. Ik moet zeggen, ze heeft van alles gehad en overal kwam ze bovenop, ook als ze weer van de fiets was gevallen. Maar dit voelde meteen al niet goed. Ik klink nu nog heel rustig en het was ook mooi zoals ze ging, maar het besef zal nog wel komen'', aldus Gerard.

Wij wensen Gerard heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.