Nieuws

Jan Smit tekent nieuw contract bij AVROTROS

foto: Ruud Baan // AVROTROSfoto: Ruud Baan // AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Jan Smit tekent nieuw contract bij AVROTROS

Jan Smit en AVROTROS hebben hun samenwerking verlengd met een nieuw contract. De zanger en presentator blijft te zien bij de omroep in onder andere Beste Zangers, als gastheer tijdens de verschillende Muziekfeesten, het Gouden Televizier-Ring Gala, commentator en lid van de selectiecommissie voor het Eurovisie Songfestival.

Jan Smit draagt met zijn programma’s bij aan dat wat AVROTROS nastreeft. Zowel als artiest als presentator weet hij dat muziek mensen verbindt. Daarnaast brengen de programma’s die door Jan gepresenteerd worden muziek van eigen bodem onder de aandacht. Ik ben heel trots dat Jan zich daar bij ons voor in blijft zetten”, Bart Barnas, Mediadirecteur AVROTROS.

Quote

Al vele jaren geeft AVROTROS mij de kans om programma’s te presenteren waarmee we een podium geven aan Nederlandse artiesten. Zowel gevestigd als nieuw talent. Dat is iets wat ik wil blijven doen en ik belangrijk vind. Ik ben dan ook heel blij dat we dit de komende jaren samen voortzetten.

Jan Smit

Muziekfeesten

Jan Smit is al jaren het gezicht van het Muziekfeest op het Plein en sinds 2017 van het Muziekfeest van het Jaar. Ook de komende jaren zal hij als Mr. Muziekfeest deze geweldige evenementen presenteren. Kijk hier naar de aflevering van Muzieklegendes over de geschiedenis van de Muziekfeesten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.