Nieuws

John de Bever is jarig en trakteert

  1. Nieuwschevron right
  2. John de Bever is jarig en trakteert

Op dinsdag 7 april viert John de Bever zijn 55e verjaardag. En wie jarig is, trakteert!

Op zijn verjaardag komt zijn nieuwe single Jij wel uit en het nummer zal gratis worden aangeboden. Met het aanbieden van gratis nieuwe muziek hoopt John de Bever het leven in deze roerige tijden misschien even iets minder zwaar te maken:

"Wij bevinden ons in onzekere, bijna onwerkelijke tijden," aldus John. "Iedereen doet zijn best om anderen waar mogelijk te helpen en vaak zijn het de kleine dingen die ons steun geven. Als zanger wil ik daar graag een steentje aan bijdragen."

Met deze speciale traktatie hoopt de zanger alle liefhebbers van het Nederlandse lied wat extra muzikale steun te bieden.

"Voor de rest kan ik alleen maar zeggen dat ik iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toewens. Net zoals iedereen hoop ik dat we het Coronavirus snel tot bedaren kunnen brengen en het gewone leven weer langzaam maar zeker kunnen oppakken," laat John de Bever weten.

De single Jij wel is geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar en is vanaf 7 april gratis te downloaden via de website van John de Bever.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.