Nieuws

Jeffrey Kuipers en Emilie gaan de natuur in

  1. Nieuwschevron right
  2. Jeffrey Kuipers en Emilie gaan de natuur in

In een nieuwe Sterren met een Missie gaan Jeffrey Kuipers en Emilie Sleven in de stromende regen aan de slag in het Goois Natuurreservaat. Ze plukken dennenboompjes die op plekken groeien waar ze niet horen te groeien. En wat blijkt... Jeffrey blijkt stiekem een natuurmens te zijn!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het Goois Natuurreservaat beheert en beschermt ruim 2.800 hectare natuur tussen het Gooimeer en Hollandsche Rading. Jeffrey en Emilie zijn aan de gang gegaan op de natuurbrug Laarderhoogt waar dieren veilig de drukke weg kunnen oversteken. Ze plukken de dennenboompjes om de heide vrij te houden voor dieren die van warmte en zon houden. Door het plukken voorkomen ze dat de heide dichtgroeit.

OP MISSIE

Emilie Sleven gaat iedere week op missie om zich in te zetten voor een goed doel in Nederland. Zo is ze met Frank van Etten naar het Leger des Heils gegaan, met Stef Ekkel naar een inburgeringscursus, heeft ze met Django Wagner een handje geholpen op de tennisbaan en stak ze samen met René Karst de handen uit de mouwen in het dierenasiel.

Bekijk alle afleveringen van Sterren met een Missie hier >>