Sterren NL Radio

Yves Berendse: "Zin in jou krijgt nu echt de waardering dat het zou moeten hebben"

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Yves Berendse: "Zin in jou krijgt nu echt de waardering dat het zou moeten hebben"

Het was weer een gezellige middag in de Sterren NL studio. Yves Berendse was te gast in de Jan Paparazzi show. Yves vertelde over zijn theatertour Dicht Bij Jou en het nummer Zin in jou.

Dicht Bij Mij theatertour

Voor Yves staan er dit jaar mooie dingen op de planning, waaronder zijn theatertour Dicht Bij Mij.

"Het is heel intiem. Mijn eigen liedjes komen voorbij maar ook de liedjes die ik graag zou willen zingen. Denk aan Hazes, Aznavour en Froger. Het eerste liedje dat ik ooit zong was van René Froger. Daar vertel ik ook over en zo is het een beetje een verhaaltje waarbij ik mensen van het begin mee neem naar nu. Maar ik vind het wel heel spannend." Aldus Yves.

Zin in jou

Ondanks dat het nummer al een lange tijd uit is, krijgt het nummer Zin in jou nu steeds meer bekendheid.

"Het liedje heeft in eerste instantie niet veel airplay gehad terwijl ik het nummer tijdens mijn optredens één, soms wel twee keer zing. We hebben het nummer daarom opnieuw opgenomen. De tekst is hetzelfde gebleven maar de clip hebben we aangepast omdat het een beetje verouderd was. Inmiddels is het mijn bekendste nummer en pakken meerdere radiostations het op, dus het liedje krijgt nu echt de waardering dat het zou moeten hebben." Verteld Yves aan Jan.

Yves zong zijn nummer Zin in jou al eerder tijdens het Muziekfeest op het Plein in Uden. Ben jij benieuwd? Bekijk dan de video hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.