Naar homepage
Sterren NL Radio

Jeroen van der Boom kreeg advies van Benny Neyman: "Blijf dat lied altijd zingen"

foto: Sterren NL/ AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Jeroen van der Boom kreeg advies van Benny Neyman: "Blijf dat lied altijd zingen"

In 2008 scoorde Jeroen van der Boom zijn megahit Jij bent zo. De weg om de top van de hitlijsten te bereiken was lang, maar met succes. Het nummer stond wekenlang op nummer 1. In de Jan Paparazzi Show vertelt Jeroen een leuke anekdote over die periode.

Ter promotie van Jij bent zo mocht Jeroen aanschuiven bij Radio Noord-Holland. Hij kwam aan tafel met twee grootheden; Benny Neyman en Boudewijn de groot.

“Ik weet nog precies hoe we daar zaten. We kregen een discussie waarbij Boudewijn zei dat hij Het land van maas en waal het liefst niet meer zong, omdat hij er geen vreugde meer aan beleefde”, vertelt Jeroen.

“Benny ging daar toen vol tegen in. Waarom fluister ik je naam nog zal ik altijd blijven zingen, want de fans willen het horen”, aldus Jeroen. Benny adviseerde hem zijn grote hits altijd te blijven zitten. “Jij bent zo, Één wereld... Het zijn nummers die deuren voor me hebben geopend.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Favoriete Top 5

Jeroen van der Boom presenteerde in de Jan Paparazzi Show ook zijn Favoriete Top 5. Onder anderen nummers van Ramses Shaffy, Clouseau en André Hazes komen voorbij. Beluister hier de Favoriete Top 5 van Jeroen van der Boom terug.