Sterren NL Radio

Django Wagner hoopt snel weer op te treden: “We hebben het echt gemist”

  1. Nieuwschevron right
  2. Django Wagner hoopt snel weer op te treden: “We hebben het echt gemist”

Nederland is weer een beetje van het slot gegaan. Gisteravond kondigde het kabinet diverse versoepelingen aan in onder andere de horeca, de musea en de cultuursector. Hoe zit het met de artiesten? Stromen de agenda’s al weer vol?

Emilie belde vanmiddag met Django Wagner om te vragen hoe hij gisteravond naar de persconferentie heeft gekeken.

Django Wagner hoopt snel weer op te treden: “We hebben het echt gemist”

“Ik zat aan de buis gekluisterd”, aldus Django. “Het optreden is voor ons nog even afwachten. Ik hoop dat we over drie of zes weken toch wat meer mogen dan nu het geval is. Je kan nu alsnog niet helemaal in vrijheid optreden.”

Spannende weken

Één van de versoepelingen is dat evenementen die binnen plaatsvinden weer door mogen gaan, maar wel met een maximale capaciteit van 33% waarbij de gasten op anderhalve meter zitten.

Volgende week staan er voor Django twee uitverkochte dinnershows op de planning. Hoe gaat dit nu verder? “Ja, dat is nog onzeker. We zijn druk aan het overleggen met de gemeente”, vertelt Django.

“Wat ik al wel weet is dat volgende week te vroeg komt, dus we gaan het sowieso met twee weken verplaatsen.”

Aftellen

Django kan niet wachten om weer het podium op te mogen: “We willen gewoon aan de gang gaan. Het is nu erg stil. We missen de mensen, de gezellige avonden”, aldus Django. “Ik kijk er naar uit dat ik - maar ook mijn collega-artiesten - de mensen weer mogen vermaken.”

Afgelopen zomer stond Django Wagner op het Muziekfeest op het Plein in Arnhem. Bekijk het optreden hieronder terug.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.