Emilie Op Volle Toeren

Monique Smit onthult geslacht derde kindje + verrassend duet

foto: Sterren NL // Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Monique Smit onthult geslacht derde kindje + verrassend duet

Monique Smit heeft dit weekend het geslacht van haar derde kindje bekendgemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meisje

Na twee zoons verwacht Monique met haar vriend Martijn nu een meisje. Emilie belde vanmiddag met Monique en vroeg aan haar of het slaapkamertje al klaar is. "We moeten nog volop aan de bak voor de slaapkamer. Bij Luca had ik nog veel van Noah, maar nu gaan we veel nieuwe spulletjes kopen."

Monique wist zelf al een tijdje dat het een meisje werd. Nu heel Nederland het weet, hoeft ze niet meer stiekem te shoppen. "Ik wil nu rustig de winkel in kunnen lopen, zonder dat mensen in mijn mandje gluren", aldus Monique. Ook vertelt ze dat ze niet van roze, glitters en strikjes houdt. "Misschien komt het omdat ik twee jongens heb en er even aan moet wennen."

Duet met Stef Ekkel

Voordat Monique met verlof gaat, komt er eind juli eerst nog een duet met Stef Ekkel aan. Stef onthulde tijdens het Muziekfeest al aan Jan Paparazzi en Corné Klijn dat er een plaat uitkomt met Monique. Emilie vroeg aan Monique watvoor plaat we kunnen verwachten: "Ik denk dat het een heel verrassend liedje is. We hebben er een grappige clip bij gemaakt, want er zit veel humor in het liedje."

We zijn zeer benieuwd!