Marcel in de Morgen

Frank van Etten: ''Het nieuwe nummer was super snel klaar''

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Frank van Etten: ''Het nieuwe nummer was super snel klaar''

Frank van Etten was vanmorgen te gast bij Marcel de Vries in 'Marcel in de Morgen'. Hij vertelde onder andere over zijn concert in de AFAS Live binnenkort en zong zijn nieuwste single 'Oh ja ja ja'.

AFAS Live

Nog iets minder dan een maand en dan staat Frank in het AFAS Live met zijn concert 'Feestje op Wielen'. Frank is er erg zenuwachtig voor. ''Na 22 jaar carrière is dit mijn eerste grote show. De show duurt ongeveer twee uur, waar ikzelf anderhalf uur van op het podium sta''.

De overgebleven tijd tijdens het concert zijn voor, niet de minste, gastartiesten: onder anderen Django Wagner en de Gipsy Kings komen langs. Winnares van de 'Strijd om het Muziekfeest 2023' Priscilla Ophof zal tijdens 'Feestje op Wielen' een duet zingen met Frank.

Een nummer schrijven in 4 uur? Frank gaat het proberen!

Marcel de Vries bedacht tijdens de uitzending een leuk idee: tijdens zijn 4 uur durende radioshow een volledig nummer schrijven. Frank gaat graag de uitdaging aan, dus wellicht zien we Frank sneller bij ons in de studio terug dan verwacht!

Nieuwe single

Vandaag is de nieuwe single van Frank uitgekomen: 'Oh ja ja ja'. Frank is er heel erg blij mee. ''Het liedje was echt super snel klaar. Ik was in een super vrolijke bui en toen kwam dit nummer eruit."

Frank zong het nummer LIVE bij ons in de studio van Sterren NL Radio. Bekijk hieronder de video.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.