Marcel in de Morgen

Frank van Etten: ''15 maart ga ik samen met mijn zoontje zingen bij mijn eigen show''

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Frank van Etten: ''15 maart ga ik samen met mijn zoontje zingen bij mijn eigen show''

Frank van Etten was vanochtend te gast bij Marcel in de Morgen. Hij zong onder andere zijn nieuwe single Ik huil (blijf je dan bij mij). Verder ging het over Feestje op wielen, zijn concert in de AFAS. Ook ging het over Boxing Influencers want Frank van Etten stapt in mei de ring in.

Nieuwe single

De nieuwe single van Frank van Etten is een prachtige ballad genaamd Ik huil (blijf je dan bij mij). De liveuitvoering van vanochtend zorgde voor kippenvel in de studio en ook in de app stroomden de positieve reacties binnen. Frank vertelde dat de single een persoonlijk verhaal is wat hij vroeger meegemaakt heeft. Hierdoor kon hij de boodschap zo krachtig overbrengen.

Quote

Dit lied heb ik geschreven op een moment in mijn leven dat ik verdriet had. Ik ben blij dat het nu goed gaat, maar er zijn ook mindere dagen geweest.

Frank van Etten

Bekijk hier het liveoptreden van Ik huil (blijf je dan bij mij).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Feestje op Wielen

Op 15 maart 2024 is het Feestje op wielen in de AFAS. Django Wagner is inmiddels onthuld als gastartiest. Er staat verder ook een bijzondere samenwerking op het programma, Frank van Etten gaat namelijk met zijn eigen zoontje Dustin zingen. Dit zal dan gelijk ook het moment zijn waarop Dustin van Etten zijn nieuwe single live zal zingen.

Boxing influencers

Zoals al eerder bekendgemaakt op onze kanalen gaat Frank van Etten in mei 2024 deelnemen aan Boxing Influencers. Het programma waarbij bekende Nederlanders met elkaar de ring in gaan staat al langer op de bucketlist van Frank. Er is nog niet bekend tegen wie Frank het gaat opnemen.

100 miljoen streams

Frank van Etten kwam ook niet met lege handen vanochtend. Hij had een award bij zich die hij aanbood aan Sterren NL ter ere van 100 miljoen streams op zijn nummers. Een prachtige prestatie natuurlijk en de award gaat een mooi plekje krijgen hier bij Sterren NL.