Jan Paparazzi Show

Muzieklegende Corry Konings was te gast in de Jan Paparazzi Show!

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Muzieklegende Corry Konings was te gast in de Jan Paparazzi Show!

Het was weer een mooie editie van de Jan Paparazzi Show. Deze week was namelijk niemand minder dan Corry Konings te gast in de studio. Het ging onder andere over haar nieuwe single Ik wil een man.

Nog steeds actief

Corry Konings is inmiddels al een echte legende te noemen in de muziekwereld. Al sinds haar 16e is ze bezig met haar muzikale carrière, toch denkt ze nog lang niet aan stoppen. Dit is ook wel te zien aan het feit dat ze nog steeds muziek uitbrengt. Haar nieuwe single Ik wil een man is namelijk al een aantal weken terug te vinden in de Sterren NL Top 25.

Quote

Ik wil door blijven gaan tot ik niet meer kan zingen.

Corry Konings over haar carrière

Lp's

Corry Konings is een gevestigde naam in de Nederlandstalige muziekgeschiedenis. In de tijd van haar doorbraak waren spotify en andere streamingsdiensten nog lang niet aan de orde. In die tijd werden er in een platenzaak Lp's (vinyl) verkocht. Tegenwoordig zijn Lp's weer helemaal in, en dat is volgens Corry een mooie trend.

Quote

Ik ben niet echt op zoek naar een man, maar ik vond het wel een leuk liedje om uit te brengen.

Corry Konings over haar nieuwe single.

Nieuwe single

De nieuwe single van Corry Konings heet Ik wil een man. Corry vertelt het volgende over de single: "Ik kreeg het liedje opgestuurd en ik dacht eerst is het wel wat voor mij. Carlo Rijsdijk (Helemaal Hollands) kwam met de tekst en ik vond het toen wel wat voor mij."

Bekijk hier de clip van Ik wil een man.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.