Jan Paparazzi Show

Jeroen van der Boom: ''De muzikale verrassingen op het Muziekfeest van het Jaar vind ik fantastisch''

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Jeroen van der Boom: ''De muzikale verrassingen op het Muziekfeest van het Jaar vind ik fantastisch''

Jeroen van der Boom was vanmiddag te gast in de Jan Paparazzi Show. Het ging over zijn nieuwe single Nu jij hier niet bent, zijn talent voor imiteren en over het Muziekfeest van het Jaar.

Quote

Dit jaar kwam de productie met een schot in de roos, ik ga namelijk een Benny Neyman medley zingen.

Jeroen van der Boom over het Muziekfeest van het Jaar

Muziekfeest van het Jaar

Over iets meer dan een week is het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome. Jeroen van der Boom is op alle voorgaande edities aanwezig geweest en ook dit jaar is hij weer van de partij. De (muzikale) verassingen die komen kijken bij het Muziekfeest van het Jaar zijn voor Jeroen altijd een hoogtepunt, ook dit jaar is hij erg enthousiast.

Quote

Ik imiteerde puur uit paniek, om de aandacht van de mensen te trekken. Dan deed ik gewoon net alsof Gerard Joling op het podium stond.

Jeroen van der Boom

Imitaties

Jeroen van der Boom is naast een begenadigd zanger ook een uitstekende imitator. Zo kan hij bijvoorbeeld perfect mede-Toppers Gerard Joling en René Froger nadoen. Dit is aan het begin van zijn carriére ontstaan toen hij nog niet super bekend was.

Luister hieronder het fragment terug.

Nieuwe single

De nieuwe single van Jeroen van der Boom is een gevoelig nummer. ''Ik ben ontzettend blij dat ik dit liedje heb mogen maken. Ik dacht niet gelijk wow, we hebben een hit, maar dat was ook niet mijn doel met dit nummer. Ik wilde gewoon een mooi nummer uitbrengen."

Bekijk hier de videoclip van Nu jij hier niet bent.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.