Het origineel van

Het origineel van 'Lange nacht' van Henk Dissel

  1. Nieuwschevron right
  2. Het origineel van 'Lange nacht' van Henk Dissel

In 2008 wordt Henk Dissel bekend door zijn deelname aan de Sterren.nl Academy met het nummer '10 seconden later'. Hierdoor staat de zanger aan de start een mooie zangcarrière.

In 2012 komt Henk met de vrolijke single Lange nacht en zet de zanger de stijgende lijn van zijn succes duidelijk voort. In elke discotheek en kroeg wordt het nummer luidkeels meegezongen.

Lange nacht

De zomers klinkende single Lange nacht werd al eerder door de populaire zanger Michel Teló gebracht in de versie Amanhã sei lá. Bij het horen van het nummer wist Henk meteen: dit moet mijn nieuwe single worden! Het nummer staat maar liefst 17 weken in de Single Top 100.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Amanhã sei lá

Het origineel komt van de Braziliaanse zanger Michel Teló. De zanger begint zijn carriere als leadzanger van de Braziliaanse band Grupo Trandição. Hij gaat in 2008 solo en maakt drie albums, waaronder één van zijn eerste nummers Amanhã sei lá. Vele mensen kennen de zanger waarschijnlijk van de zomerse hit Ai se eu te pego, waarmee de zanger zich internationaal op de kaart heeft gezet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.