De Weekendborrel

Stef Ekkel vertelt over het ontstaan van zijn nieuwe single 'Wat fijn dat je vreemd bent gegaan'

foto: AVROTROS/ Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Stef Ekkel vertelt over het ontstaan van zijn nieuwe single 'Wat fijn dat je vreemd bent gegaan'

Afgelopen vrijdag trapte Stef Ekkel samen met Jan Paparazzi en Corné Klijn het weekend af in de Weekendborrel op NPO Radio 5. Stef vertelde onder andere over zijn nieuwe single én over een nieuw televisieformat.

Wat fijn dat je vreemd bent gegaan is deze week de Sterren NL Paradeplaat, een nummer met een opmerkelijke titel. Hoe is dit nummer ontstaan?

"Ik wilde heel graag een soortgelijke opvolger maken als Jammer dan, die het heel erg goed heeft gedaan in het land. Wat fijn dat je vreemd bent gegaan is eigenlijk ontstaan uit een verspreking. We wilden van iets negatiefs iets positiefs maken."

Beluister het gesprek hieronder.

Stef Ekkel vertelt over zijn nieuwe single 'Wat fijn dat je vreemd ben gegaan'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Televisie

Ondanks dat Stef Ekkel momenteel niet kan optreden, zit de zanger uit Kampen niet stil. Hij is hard aan het werk om een nieuw televisieformat te ontwikkelen.

Schittert Stef Ekkel binnenkort op de tv met zijn eigen programma?

"Het heet De Wensexpress. Het is een programma waarin ik mensen die het nodig hebben een hart onder de riem wil steken", aldus Stef.

Op de vraag wat er te zien is in het programma vertelt Stef: "De onderwerpen zijn heel divers. Ik ben bijvoorbeeld langsgegaan bij mensen met geldproblemen, maar ook bij een zoon die trots is op zijn moeder omdat zij zestig kilo is afgevallen."

De Weekendborrel is iedere vrijdagmiddag tussen 16:00 uur en 18:00 uur te horen op NPO Radio 5.