Wie redt Wilbert (en de rest van de mensheid)?!

#10 - Martin Rombouts: 'Een amateur doet het voor de liefde'

  1. Podcastschevron right
  2. Wie redt Wilber ...chevron right
  3. #10 - Martin Rombouts: 'Een amateur doet het voor de liefde'

ma 10 juni 2024

Schrijver, theatermaker en amateur-tafeltennisser Martin Rombouts bruist van de ideeën. Die bedenken en delen met anderen is verreweg het leukst, ze uitvoeren vindt 'ie minder, met een huis vol onafgemaakt spul tot gevolg. Iets niet afmaken - en al helemaal iets niet perfect afmaken - is iets waarvan Wilbert de kriebels krijgt. Je zorgen maken over de toekomst ziet Martin als een luxe, die iemand met geldzorgen zich bijvoorbeeld niet kan permitteren. Dan leef je noodgedwongen in het nu. In tafeltennis kan Martin zichzelf helemaal verliezen en voor Wilbert heeft hij een opdracht, geïnspireerd door zijn moeder. 

Een podcast van de VPRO voor NPO Luister, gemaakt door Mette te Velde & Wilbert van de Kamp. Geluidsvormgeving: Alexander Weeber. Techniek & eindmix: Lucas van Eck. Online redactie: Marlijn Aarts. Marketing & communicatie: Wieneke Mulder & Thijs Maas. Productie: Sharon de Vries. Eindredactie: Remy van den Brand. 

Mailen met de redactie kan via Wieredtwilbert@vpro.nl

Meepraten kan ook via de Telegram-groep: www.vpro.nl/wrw-chat

Post ontvangen we ook graag! Stuur je papieren kaart of brief naar de VPRO, t.a.v. Wie redt Wilbert (en de rest van de mensheid)?! Postbus 11, 1200 JC, Hilversum