Wie redt Wilbert (en de rest van de mensheid)?!

#5 - Selfa Verlaat: 'Buiten is alles oké'

  1. Podcastschevron right
  2. Wie redt Wilber ...chevron right
  3. #5 - Selfa Verlaat: 'Buiten is alles oké'

ma 6 mei 2024

Selfa Verlaat is in bossen gaan slapen om van haar angst voor die donkere bossen af te komen. Als ze bezig is haar hangmat tussen twee bomen op te hangen, is ze nog wel een béétje bang, voor enge mannen vooral, maar zodra ze in haar hangmat ligt, is alles oké. Buiten is het leven zorgelozer en 'zonder oordeel'. "Ik zit meer in mijn lijf in plaats van in mijn hoofd. Mijn zintuigen werken ook beter. Ik zie beter, ik ruik beter, ik proef beter." Natuurlijk deelt ze haar tips over hoe je voor te bereiden op onder de sterren slapen en heeft ze een opdracht voor Wilbert (en de rest van de mensheid). Selfa Verlaat is o.m. oprichter van festival Campfire stories. 

Een podcast van de VPRO voor NPO Luister, gemaakt door Mette te Velde & Wilbert van de Kamp. Geluidsvormgeving: Alexander Weeber. Techniek & eindmix: Lucas van Eck. Online redactie: Marlijn Aarts. Marketing & communicatie: Wieneke Mulder & Thijs Maas. Productie: Sharon de Vries. Eindredactie: Remy van den Brand. 

Mailen met de redactie kan via Wieredtwilbert@vpro.nl

Meepraten kan ook via de Telegram-groep: www.vpro.nl/wrw-chat

Post ontvangen we ook graag! Stuur je papieren kaart of brief naar de VPRO, t.a.v. Wie redt Wilbert (en de rest van de mensheid)?! Postbus 11, 1200 JC, Hilversum