De Muzikale Koelkast

Jim Bakkum over hoe hij als kind at

  1. Podcastschevron right
  2. De Muzikale Koelkastchevron right
  3. Jim Bakkum over hoe hij als kind at

vr 24 december 2021

Mijn broer en ik waren verschrikkelijke eters vroeger. We aten zelfs rijst alleen maar met boter en suiker!' In deze aflevering van de Muzikale Koelkast zie je een jeugdfoto van zanger en acteur Jim Bakkum, waarop hij als 2-jarig jongetje te zien is. Vroeger was het volgens Jim een drama voor zijn moeder om boodschappen te doen, want Jim en zijn broer aten niets. 'Mijn broer en ik waren verschrikkelijke eters. We aten zelfs rijst alleen maar met boter en suiker!' Het duurde tot zijn 21ste voordat Jim rijstgerechten is gaan eten.  Zijn de drie kinderen van Jim ook zulke slechte eters? 'Zij eten alle groenten kaal, zonder saus erbij. Ook de pasta eten ze zonder saus!'  

Zijn de kinderen van Jim ook zulke slechte eters? 'Zij eten alle groenten kaal, zonder saus erbij. Ook de pasta eten ze zonder saus!' In deze podcast aflevering van de Muzikale Koelkast geeft KoelkastChoach Sabine Leijten tips over hoe kinderen gevarieerd en gezond kunnen eten. 'Laat kinderen al op jonge leeftijd wennen aan de structuur van bijvoorbeeld een stukje broccoli'. 

Daniel Dekker en KoelkastCoach Sabine Leijten nemen uiteraard ook een kijkje in de koelkast van Jim. En hij had meteen een excuus voor de 'karige koelkast': hij ging de dag na de opname van de Muzikale Koelkast met zijn gezin op vakantie. Jim zijn quilty pleasure? 'Cola Zero', daarvan drink ik een paar blikjes per dag'. KoelkastCoach Sabine Leijten was vrijgevig, want Jim scoorde alsnog 4 sterren voor de inhoud van zijn koelkast!  

Wil je de koelkast van Jim zien, ga naar www.nporadio5.nl/muzikalekoelkast