De Laatste Dagen Van...

#1 - I’m Your Man: het fenomeen George Michael (S04)

  1. Podcastschevron right
  2. De Laatste Dage ...chevron right
  3. #1 - I’m Your Man: het fenomeen George Michael (S04)

di 14 november 2023

Het is maart 2011 en George Michael probeert de draad van zijn leven weer op te pakken. Hij heeft er een aantal weken in de gevangenis op zitten, nadat hij in Londen onder invloed met zijn auto een winkelpui heeft geramd. George is vastbesloten een nieuw begin te maken. Hoe begint zijn eigen leven, als zoon van een Grieks-Cypriotische vader en Britse moeder? Hoe zet George met jeugdvriend Andrew Ridgeley zijn eerste muzikale stappen, op weg naar het grote succes?

In deze aflevering is de stem van George Michael die zijn eigen Twitter-berichten voorleest, gegenereerd door middel van Artificial Intelligence.

De muziek uit deze podcastserie is te vinden in een Spotify-lijst met de titel De Laatste Dagen Van… George Michael: https://open.spotify.com/playlist/4jBNGZgQbwgBc3BovGuOg0

Als je luistert via Apple Podcast, dan zou het fijn zijn als je een beoordeling wilt achterlaten. Zo kunnen nieuwe luisteraars deze podcast óók ontdekken. Wil je reageren op deze of andere afleveringen? Dat kan via fab4cast@gmail.com.