Slagter en Dresselhuys werken door!

#32 - Mart Visser googelt zijn pesters, Cisca zoekt onderdak voor Max en Jan gaat nooit meer met zijn hond naar Spanje

  1. Podcastschevron right
  2. Slagter en Dres ...chevron right
  3. #32 - Mart Visser googelt zijn pesters, Cisca zoekt onderdak voor Max en Jan gaat nooit meer met zijn hond naar Spanje

zo 12 november 2023

In deze aflevering van De Geboden van Slagter En Dresselhuys leren Jan en Cisca hoe de Biblebelt eigenlijk gereformeerd werd. Historicus Jos de Weerd heeft daar onderzoek naar gedaan en vertelt in De Grote Kerk dat het eigenlijk niet zo vanzelfsprekend was.

Ook is Jan op reis geweest met zijn hond en biecht hij op dat nooit meer te willen doen. Cisca heeft poezennieuws en zoekt onderdak voor Max.

Te gast is modeontwerper en beeldend kunstenaar Mart Visser. 15 november verschijnt een documentaire over hem. In de Grote Kerk blikt Mart nog eens terug op de 'hell of a year' waarin hij is gevolgd. Hij legt ook uit hoe hij van zijn geloof is gegleden door de slopende ziekte van zijn moeder en biecht op wat het met hem deed toen hij zijn pesters terugvond.

En Jan heeft iets nieuws, een playlist met al zijn favoriete psalmen. Hier te vinden.

Start de podcast!

⭐⭐⭐⭐⭐

🎧      Actuele podcasts van MAX

ℹ️          Meer info over podcasts

🎶      Jans Puike Psalmen Playlist

🔗      MAXVANDAAG | NPO RADIO 5

📧    Reageren? Mail naar podcast@omroepmax.nl of spreek een voicemail in op het telefoonnummer: 06-13 03 69 37

📷      Volg Omroep MAX op Instagram

De Geboden van Slagter en Dresselhuys is een productie van Omroep MAX en NPO Radio 5. Redactie door Jeroen Bos, Nick Preusterink en Bram van Kolfschooten. Eindmontage Jon Hille, tegelontwerp Imke Borgers.