Slagter en Dresselhuys werken door!

#36 - De handen van Salo Muller jeuken bij het zien van Ajax, Jan werd twee weken geschorst en Cisca is verlegen

  1. Podcastschevron right
  2. Slagter en Dres ...chevron right
  3. #36 - De handen van Salo Muller jeuken bij het zien van Ajax, Jan werd twee weken geschorst en Cisca is verlegen

zo 5 mei 2024

In de tweede aflevering van Slagter en Dresselhuys werken door hebben Jan en Cisca een hoop te bespreken. Jan vertelt over zijn etentje met John de Mol en Cisca legt uit waarom ze terugkeert bij Opzij.

Ook hebben Jan en Cisca het over hun vormende jaren. Hoe waren de jonge Slagter en Dresselhuys in de klas? Ook schuif doorwerker en kleuterjuf Hetty (70) aan. Ze was met pensioen, maar keerde toch weer terug: "De beste beslissing van mijn leven!"

Het is Bevrijdingsdag en daar staan we uitgebreid bij stil met doorwerker Salo Muller (88). Salo werd bekend als fysiotherapeut van Ajax en zijn oude club ligt hem nog nauw aan het hart.
Na zijn pensioen als fysiotherapeut schreef hij veel over zijn oorlogsverleden. In 2019 kreeg hij de NS zover een schadevergoeding te betalen voor het transport van Joden in de Tweede Wereldoorlog. En vandaag de dag probeert hij hetzelfde voor elkaar te krijgen bij de Duitse spoorwegen.

Start de podcast!

⭐⭐⭐⭐⭐

🎧      Actuele podcasts van MAX

ℹ️          Meer info over podcasts

🔗      MAXVANDAAG

📧      Reageren? Mail naar podcast@omroepmax.nl

📷      Volg Omroep MAX op Instagram

Slagter en Dresselhuys werken door! is een productie van Omroep MAX en NPO Luister. Redactie door Jeroen Bos, Yvonne Mencke en Bram van Kolfschooten. Eindmontage Jon Hille, tegelontwerp Imke Borgers.