Slagter en Dresselhuys werken door!

Nieuws! Jan en Cisca gaan het helemaal anders doen

  1. Podcastschevron right
  2. Slagter en Dres ...chevron right
  3. Nieuws! Jan en Cisca gaan het helemaal anders doen

vr 12 april 2024

Jan Slagter en Cisca Dresselhuys hebben nieuws! Het podcastduo van MAX gaat door met een nieuwe podcast Slagter en Dresselhuys werken door!

Vandaag de dag werken maar liefst 230.000 mensen door na hun pensioen. Onder hen Jan Slagter, Cisca Dresselhuys en hun podcastgasten. Hoe kan het dat sommige mensen niet van stoppen weten? Is het een luxe als je kunt doorwerken? Of moet je wel door vanwege het geld? En wat voor werk kun je nog doen, als je fysiek misschien niet meer op je best bent?
Dat zoeken Jan en Cisca uit met onder anderen Maarten van Rossem, Noraly Beyer, Marco Bakker, Willeke van Ammelrooy en Carry Slee. En voor de werkende luisteraars die reikhalzend uitkijken naar de eerste dag van hun pensioen: van hun gasten horen Jan en Cisca óók hoe je je werk zó leuk maakt, dat je helemaal niet meer wilt stoppen.

Slagter en Dresselhuys werken door! is het vervolg op de Omroep MAX-podcast De Geboden van Slagter en Dresselhuys, een podcast over de gereformeerde jeugd van Jan Slagter en Cisca Dresselhuys. Met hun nieuwe podcastserie richten Jan en Cisca hun blik op de toekomst, want er is werk aan de winkel!

⭐⭐⭐⭐⭐

🎧      Actuele podcasts van MAX

ℹ️          Meer info over podcasts

🔗      MAXVANDAAG

📧      Reageren? Mail naar podcast@omroepmax.nl

📷      Volg Omroep MAX op Instagram

Slagter en Dresselhuys werken door! is een productie van Omroep MAX en NPO Luister. Redactie door Jeroen Bos, Yvonne Mencke en Bram van Kolfschooten. Eindmontage Jon Hille, tegelontwerp Imke Borgers.