Voor Elkaar

Adres Onbekend live vanaf de Tong Tong Fair

foto: Dingena Mol
  1. Nieuwschevron right
  2. Adres Onbekend live vanaf de Tong Tong Fair

Zondag 11 september komt Adres Onbekend vanaf de Tong Tong Fair in Den Haag. Deze locatie-uitzending zal volledig in het teken staan van Nederlands Indische zoektochten.

Tong Tong Fair

Van 1 tot en met 11 september wordt het Malieveld in Den Haag de kleurrijkste plek van Nederland. Op de Tong Tong Fair (voormalig Pasar Malam) krijgt de Indische cultuur een plek en een stem. Het is de grootste Indische happening van de wereld, waar Oost en West elkaar ontmoeten in een sfeer van vriendschap, gastvrijheid en inspiratie. De Tong Tong Fair schrijft er het volgende over: “De Indische cultuur is waardevol genoeg om te bewaren en als inspiratiebron aan te bieden aan Indische en niet-Indische belangstellenden, van alle leeftijden.”

Daar wil Adres Onbekend graag aan bijdragen in een twee uur durende live uitzending vanaf het Malieveld.

Presentator Ron Kas vertelde er over in BertOp5:

Ron Kas over de Nederlands-Indische uitzending van Adres Onbekend in Den Haag

Nederlands Indische zoektochten

Er zijn veel mensen uit voormalig Nederlands-Indië die hun familieleden of vrienden kwijt zijn geraakt door verplichte verhuizing, omdat ze gevlucht zijn of omdat ze ervoor kozen een beter leven ergens anders te zoeken.

Hoe zit het nu met die verloren neef? Die schipper die hen ergens veilig naar toe heeft gebracht of een vader die werk ergens anders moest zoeken? In de uitzending gaat het team op zoek naar hen.

Weet jij iets, of zoek je iemand? Neem dan contact op met Adres Onbekend: