Volgspot Podium
KRO-NCRV

Volgspot Podium: Karin Bloemen & Cor Bakker

  1. Nieuwschevron right
  2. Volgspot Podium: Karin Bloemen & Cor Bakker

De Theaters zijn weer dicht en de shows slapen. Maar in Volgspot is het podium open!

Iedere dinsdag kunnen jullie bij ons live genieten van de mooiste liedjes of stukken uit theatershows die nu even stil liggen.

Op nummer 181 in de Evergreen Top 1000 van NPO Radio 5 staat het altijd stilmakende nummer Geen kind meer, van Karin Bloemen, een lied van Marnix Busstra en Jan Boerstoel, hier uitgevoerd met Cor Bakker op piano. Deze week stonden Karin Bloemen en Cor Bakker op ons Volgspot Podium, om dit mooie nummer en nog een aantal klassiekers uit de Evergreen Top 1000 live voor ons te spelen.

Geen Kind Meer

Evergreen van Barbra Streisand

Het Dorp van Wim Sonneveld

Zondagmiddag Matinee van Corry van Gorp

Volgspot biedt podium aan artiesten die gedupeerd zijn door pandemie In Volgspot spelen ze iedere dinsdag een deel van hun voorstelling. Die krijgt zo een groter publiek dan in het theater. De artiesten worden betaald voor hun optreden.

Presentator Astrid de Jong: “Zoveel mensen zonder podium, maar ook zoveel mensen die hun favoriete of juist nieuwe artiesten niet kunnen bezoeken voor vermaak en verrijking... Ik vind het een voorrecht dat wij bij Volgspot even een noodpodium kunnen bouwen waardoor artiesten en publiek elkaar nu kunnen vinden en we de artiesten een steuntje in de rug kunnen geven.”