Zondag 19 augustus 2018

  1. Nieuwschevron right
  2. Zondag 19 augustus 2018

Zin, Zout & Zegen Zomerserie met Zes x Zendelingen, 6xZ!
De zesde in deze serie: de Amersfoortse kanswijk ‘Kruiskamp’.
Ze droomden ervan om in landen als Senegal, Peru, of Ethiopië het evangelie te brengen. Het werd ;…. Amersfoort! Hun eigen woonwijk werd hun zendingsgebied.
Het concept lijkt simpel; je gaat als Christen bewust wonen in zo’n volkswijk/ aandachtswijk en vertelt je buren, de mensen in de wijkspeeltuin en in de kroeg over Jezus…. en als het kan, sticht je daar een ‘Vrienden-kerk’, die positief en betrokken is, in de wijk. Jan Marcel en Marieke wonen in Kruiskamp, maar zijn er dus eigenlijk ook aan het werk.

Deze uitzending van Zin, Zout & Zegen is de laatste van een 'Zomerserie van Zes x Zin, Zout & Zegen met Zendelingen' Maar nu met zendelingen Jan Marcel en Marieke Vellinga in Amersfoort.

De meditatie, die aansluit op het thema ‘Geloofshelden’, is door Jan Marcel gehouden in een tienerdienst in Bennekom. Het gelezen Bijbelgedeelte is uit Jeremia 1 vers 18 en 19God maakt Jeremia een superheld!

In ‘Zin, Zout & Zegen’ gaat presentator Yvonne Sprunken deze zondag van 19.00 – 20.00 uur met Jan Marcel en Marieke Vellinga mee naar de Amersfoortse kanswijk ‘Kruiskamp’.