Zondag 20 oktober 2019

  1. Nieuwschevron right
  2. Zondag 20 oktober 2019

Het wonder ligt altijd in onbeduidendheid, je moet het enkel leren zien, op je qui-vive zijn, zong Wim Sonneveld in ‘’De wonderen zijn de wereld nog niet uit”. Nou dat er nog steeds dagelijks wonderen gebeuren, is ook de overtuiging van Menno Colijn. En het grootste wonder is dat hij ervaart dat Jezus bij hem is; als het goed gaat, maar ook zeker als het effe minder loopt. ‘Daar heb je vrienden voor’!

Zin, Zout en Zegen

”Een Vriend voor het leven”

Jarenlang zat Menno in een Evangelische gemeente, waar hij het prima naar zijn zin had, maar toch niet echt begreep wat geloven in hield. Tot God ingreep en Menno een persoonlijke relatie met Jezus kreeg. Jezus werd zijn beste Vriend, eentje waar Menno alles mee kan bespreken.

En waar het hart vol van is…… jawel; stroomt de mond van over, dus wil Menno niets liever dan ook anderen vertellen over Jezus. En dat doet ie dan ook; Menno is vrijwilliger geworden bij de zendingsorganisatie Go and Tell. Hij doet de techniek op de campagnes, die ze in Afrika houden.

Maar Menno schuwt het ook niet om zijn buurman of collega’s op Jezus te wijzen…. En dat doet hij, op een ‘inclusieve manier’…… Wat dat inhoudt horen we in een van de twee minipreekjes die evangelist David de Vos houdt in deze uitzending…

Enthousiast vertelt Menno zijn verhaal aan presentator Yvonne Sprunken, in Zin, zout en zegen van 19.00-20.00 uur op NPOradio5.