Hebban Awards 2017 bij Tijd voor MAX Radio

  1. Nieuwschevron right
  2. Hebban Awards 2017 bij Tijd voor MAX Radio

De winnaars van de Hebban Awards 2017 worden donderdag 26 oktober bekendgemaakt tijdens een speciale boekenuitzending van het populaire programma Tijd voor MAX Radio. Hebban-hoofdredacteur Sander Verheijen schuift tussen 18 en 20 uur aan bij presentatrice Elles de Bruin. Tijd voor MAX Radio wordt uitgezonden op NPO radio 5.

Tijdens de uitzending komen verschillende kanshebbers voor de Hebban Awards aan het woord, worden de winnaars in de verschillende categorieën bekendgemaakt en wordt er uitgebreid aandacht besteed de Hebban Debuutprijs.

Over Tijd voor MAX Radio
Tijd voor MAX Radio is elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur te horen op NPO Radio 5. Met mooie muziek en goede gesprekken bij het nieuws sluit Tijd voor MAX Radio aan op het gevoel van de dag. De presentatie is in handen van Henkjan Smits met afwisselend Elles de Bruin en Margreet Reijntjes.
NPO Radio 5 is live te beluisteren via de kabel, internet, DAB+ en de schotel.


Over Hebban.nl
Hebban.nl is een redactionele boekensite en lezerscommunity ineen. De site werd in 2014 gelanceerd. In dat jaar werd ook de populaire thrillersite Crimezone.nl overgenomen. Hebban groeide in korte tijd uit tot de populairste boekensite van Nederland en Vlaanderen met maandelijks 400.000+ bezoekers. Hebban telt meer dan 133.500 geregistreerde gebruikers. In oktober wordt tevens de Hebban Boekenapp gelanceerd voor Apple iPhone en Android smartphones.

Hebban organiseerde de beste boeken van het jaar-verkiezing voor de derde keer. De Hebban Awards 2016 gingen naar Hugo Borst, Hendrik Groen, Samuel Bjørk en Carry Slee.

De Hebban Debuutprijs voor romans wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Vorig jaar nam Lize Spit de prijs in ontvangst voor haar zeer succesvolle debuutroman Het smelt.

De Hebban Debuutprijs voor thrillers (eerder uitgereikt als Crimezone Debuutprijs) beleeft dit jaar haar vijfde editie. Eerdere winnaars waren Arjen Lubach en Ilse Ruijters.