Zondag 11 november 2018

  1. Nieuwschevron right
  2. Zondag 11 november 2018

In Zin, Zout & Zegen gaan we deze zondag naar ‘het landelijke Inspiratiefestival 2018 op Terschelling’. Een uur lang verslag vol impressie en inspiratie van een heel weekend op het mooie eiland Terschelling, dat in het teken stond van bezinnen, inspireren en ontmoeten.
Samen gingen zij, en gaan wij dit uur, op zoek naar wat inspireert, verbindt en bezig houdt.

‘Geloven in beweging’

Op ‘het landelijke Inspiratiefestival 2018 op Terschelling’ (dat daar nu voor de tweede keer gehouden werd afgelopen oktober), spraken we mensen die op zoek zijn, zich verder willen ontwikkelen of ervaringen wilden delen. Er was een mooi, gevarieerd programma met lezingen, workshops, getijde-vieringen, trainingen, theater en meditatie. Mooi om samen op zoek te gaan naar spiritualiteit en inspiratie, naar verdieping en inhoud, naar creatieve werkvormen of andere vormen van geloofsbeleving.

De meditatie op Midsland in de Meslânzer kerk wordt gehouden door predikant Ernst Zoomers en is de slotviering van het Inspiratiefestival 2018. De Bijbellezingen komen uit Jesaja 59 en Marcus 10.

In ‘Zin, Zout & Zegen’ neemt presentator Petra de Joode ons deze zondag van 19.00 – 20.00 uur mee naar ‘het landelijke Inspiratiefestival 2018 op Terschelling’.

Zin, Zout & Zegen is een reis door Nederland met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van ‘geloof’ in het dagelijks leven.

Zin, Zout en Zegen