zondag 14 april 2019

  1. Nieuwschevron right
  2. zondag 14 april 2019

Eigenlijk willen Marianne de Graaf en Sytske de Winter het liefst met álle vrouwen van het team van ‘In Touch’ te gast zijn in ons programma! Ze voelen zich namelijk stuk voor stuk een onmisbaar onderdeeltje van een groter geheel, waar niemands gaven gemist kunnen worden! Dat schetst gelijk de sfeer!

‘Zorgen’; niet maken, maar doen!

‘In Touch’ staat open voor vrouwen ongeacht leeftijd en kerkelijke achtergrond, die de Bijbel als leidraad hebben in het dagelijks leven of die daarin geïnteresseerd zijn. ‘In Touch’ staat voor: Inspireren, Navigeren, Toerusten, Ontmoeten, Uitdragen, Christus Centraal, Hartelijk Welkom!

Deze tweewekelijkse bijeenkomsten in de Hervormde Kerk in Bergschenhoek zijn open koffieochtenden, waar een thema centraal staat onder leiding van een uitgenodigde spreker en waar veel wordt gezongen onder begeleiding van een muziekgroep. Wij voelen ons verbonden met God en met elkaar en wij zijn ook geroepen om dit aan elkaar door te geven zoals staat in 1 Johannes 1: 1-4. In de naam In Touch komt deze verbondenheid tot uitdrukking.

Er komen per keer wel 50-60 vrouwen. Kerkelijk, onkerkelijk, Baptist, Christelijk Gereformeerd, Evangelisch en PKN.

In Touch is autonoom en geen onderdeel van de kerk. Sytske de Winter, Marianne de Graaf, Nel de Roos, Maaike vd Werf en Aria Hordijk vormen met z’n vijven het team dat verantwoordelijk is voor deze bijeenkomsten. Het team houdt met elkaar ook 1x per week gebedskring voor deze bijeenkomsten.

De overdenking over ‘zorgen'; niet maken maar doen! wordt gehouden door: Co Rodenburg- de Ronde, geestelijke gezondheidszorg professional in Delft.

Zin, Zout & Zegen is een reis door Nederland met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van ‘geloof’ in het dagelijks leven. Vandaag gaat Petra de Joode met Sytske, Marianne en Nel, Maaike en Aria mee naar ‘In Touch’ in Bergschenhoek. https://vrouwenochtend.wixsite.com/intouch

Zin, Zout en Zegen