Zondag 29 september 2019

  1. Nieuwschevron right
  2. Zondag 29 september 2019

“Op de aarde wonen miljarden mensen. Eén daarvan ben ik en God houdt van mij! Dat vind ik zo fascinerend en niet te bevatten. Zijn liefde voor mij maakt dat ik Hem wel moét liefhebben! Omdat Hij zo goed voor mij zorgt en er voor mij is kan ik Hem toch niet de rug toekeren?” In Zin, Zout & Zegen gaan we naar Hanna Holwerda in Tytsjerk.

‘Struinen door de Schepping’

Struinen door de schepping, Hanna schreef niet alleen een boekje met deze titel, dat ‘struinen door Zijn schepping’ is iets wat ze zelf ook graag doet! Verhuisde ze daarom onlangs naar Friesland? En, hoe woont ze daar? Hoe is het met de taal? En heeft ze al een kerk gevonden? We gaan het allemaal horen in deze ZZ&Z.

Voor de kerkdienst gaan we nog naar De Verbinding in Hilversum, waar Hanna met haar gezin actief lid was. Daar in de dienst van 7 juli jongsleden werden Hanna Holwerda en haar gezin uitgezwaaid. Deze dienst in De Verbinding (vanuit de Schuilhof) wordt geleid door gastspreker ds. Siebe Meindertsma die uitgezonden is als zendeling is in Bangladesh. Hij preekt over de bekende tekst uit de bijbel: Heb God lief met heel je hart, heel je ziel en heel je verstand en je naaste als jezelf. De Schriftlezing komt uit 1 Johannes 3 en 4 (vanaf vs. 7)

In ‘Zin, Zout & Zegen’ gaat presentator Petra de Joode deze zondag van 19.00 – 20.00 uur met Hanna Holwerda mee naar de afscheidsdienst uit haar ‘oude’- gemeente ‘De Verbinding’ (in de Schuilhof) in Hilversum

Zin, Zout & Zegen is een reis door Nederland met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van ‘geloof’ in het dagelijks leven.

Zin, Zout en Zegen