Zondag 23 juni 2019

  1. Nieuwschevron right
  2. Zondag 23 juni 2019

‘Hou ik van de Heer en houd ik van God?’, daar zegt deze 84 jarige dame van harte ‘JA’ op! Niet dat haar leven tot nu toe gladjes en alleen maar op rolletjes is gelopen, of dat ze Gods voetstap steeds ervaart. Maar op het moment dat het er echt om spande, heeft ze ervaren dat de hemel niet van koper is! In Zin, Zout & Zegen gaan we deze zondag met mevrouw Nelly Sleebos mee naar de Grote kerk in Almelo.

‘De Liefde’

Geloven in God is belangrijk voor haar, maar ook zingen en deel uitmaken van de kerkelijke gemeente in Almelo is iets dat haar leven mooier maakt. De Grote Kerk in Almelo vindt ze prachtig; het orgel, de herenbank, het stiltecentrum en de preekstoel. Ook koster Jurrien Witvoet schuift even aan, want hij weet veel over de geschiedenis van het gebouw.

‘Jammer dat dit programma maar een uur duurt, want als ik met mijn kinderen in de auto zit, praat ik zoveel dat de radio uitgaat’ vertelt Nelly Sleebos. Zoveel heeft ze altijd te delen en te vertellen. Toch horen we in dit uurtje ZZ&Z het belangrijkste van haar. Namelijk, over de ‘liefde’, de liefde die nooit verdwijnt!

De dienst in de Grote kerk in Almelo wordt geleid door gastvoorganger Mw. ds. Maaike Schepers-van der Poll. Haar thema is: ‘De Liefde’.

In ‘Zin, Zout & Zegen’ gaat presentator Petra de Joode deze zondag van 19.00 – 20.00 uur met mevrouw Nelly Sleebos mee naar de Grote kerk in Almelo.

Zin, Zout & Zegen is een reis door Nederland met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van ‘geloof’ in het dagelijks leven.

Zin, Zout en Zegen