zondag 25 november 2018

  1. Nieuwschevron right
  2. zondag 25 november 2018

Een jong stel dat al veel heeft meegemaakt in het leven. Zij gingen helemáál niet naar de kerk. Hoe zijn ze er dan toch terechtgekomen? Luister naar ‘Zin, Zout & Zegen’, waarin we deze keer met Ferdy & Judith Bosscher-Lammers samen hun dochter Julie, meegaan naar Verrijzeniskerk in Zwolle.

‘Niet zonder U’

Hoewel je in de media regelmatig hoort en leest dat de kerken leeglopen, ervaren we in Zin, Zout & Zegen iets heel anders. Wij komen volop hoop en inspiratie tegen in die kerken! Deze keer in de Christelijke Gereformeerde Verrijzeniskerk in Zwolle. Ja, hállo! hoor ik u of je denken: Zwolle bárst van de kerken! Geen wonder dat je dáár inspiratie vindt..… dat kan wel zo zijn, maar in ZZ&Z hoor je het verhaal van Judith en Ferdy en blijkt het toch niet zo vanzelfsprekend te zijn!

De meditatie is van dominee Wytze Plantinga, voorganger in de CGK Verrijzeniskerk in Zwolle.

In ‘Zin, Zout & Zegen’ gaat presentator Petra de Joode deze zondag van 19.00 – 20.00 uur met Judith & Ferdy Bosscher-Lammers, samen met dochter Julie mee naar de CGK Verrijzeniskerk in Zwolle.

Zin, Zout & Zegen is een reis door Nederland met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van ‘geloof’ in het dagelijks leven.

Zin, Zout en Zegen