Zondag 21 juli 2019

  1. Nieuwschevron right
  2. Zondag 21 juli 2019

Hoe doe je dat nou? Je overgeven aan God? ‘Een-Saam’ zijn, samen zijn met die ‘Ene’! Vertoeven, gekend zijn…. Zin, Zout & Zegen vanuit de Alledagkerk in Amsterdam met Wil Brouwer.

Zin, Zout en Zegen

‘Hij mag groter, ik kleiner’

Wat een geluk dat God ons humor en vertrouwdheid geeft. Dat het niet alleen om ‘mij’ gaat maar ook om de ander! Dat Leerde Wil al jong: ‘het gaat om de Ander kindje’. Dat is een besef dat bevrijdt!

In de Engelse Hervormde Kerk aan het Begijnhof in Amsterdam, waar elke woensdag tussen de middag een Middagpauzedienst wordt georganiseerd door de Stichting Alledagkerk gaat presentator Petra de Joode deze zondag van 19.00 – 20.00 uur met Wil Brouwer mee naar ‘de Alledagkerk in Amsterdam’. Wat brengt haar naar de kerk en wat neemt zij mee naar huis de nieuwe week in?

De meditatie, die aansluit op het thema ‘Hij mag groter, ik kleiner’ n.a.v. Lucas 1 : 57 en 66 t/m 80, is van journalist, spreker, schrijver, programmamaker: Leo Fijen uit Maartensdijk.

Zin, Zout & Zegen is een reis door Nederland met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van ‘geloof’ in het dagelijks leven.