Zondag 25 maart 2018

  1. Nieuwschevron right
  2. Zondag 25 maart 2018

In Zin, Zout & Zegen gaan we deze zondag met Alinda Bol uit Spakenburg mee naar ‘Jong en Vrij’ in Amersfoort. De zondagse vieringen in de Flint, daar wordt ze blij van! Vier het leven! Zo heet ook het laatste boek dat Alinda schreef. ‘Het leven vieren, maar niet alleen voor jezelf, maar juist voor en met Hem! Alles draait om Jezus! Wat een liefde en wijsheid heeft Hij!’

Zin, Zout en Zegen

Alinda, is 47 jaar en voelt zich een gezegend mens! Zowel werk en privé zijn in balans en dat is heel erg belangrijk. Dat is niet altijd zo geweest in haar leven. Niet alles liep van een leien dakje.

Toch, zegt Alinda:’ik leef uit dankbaarheid en dat geeft zoveel tevredenheid. En een tevreden mens is een gelukkig mens’. Haar dagboekje ‘Vier het leven’ is geschreven ter bemoediging van anderen. Want ook als je gelooft in God is het niet altijd makkelijk om alle ballen in de lucht te houden’.

De meditatie, heeft als thema ‘Alles draait om Jezus’ en is van pastor Constantijn Geluk voorganger van de gemeente Jong en Vrij in Amersfoort.

In ‘Zin, Zout & Zegen’ gaat presentator Petra de Joode deze zondag van 19.00 – 20.00 uur met Alinda Bol mee naar Jong en Vrij. Wat brengt haar naar deze gemeente en wat neemt zij mee naar huis de nieuwe week in?

Zin, Zout & Zegen is een reis door Nederland met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van ‘geloof’ in het dagelijks leven. Dit programma komt tot stand in samenwerking met de Protestantse Kerk in Nederland.