Zondag 6 oktober 2019

  1. Nieuwschevron right
  2. Zondag 6 oktober 2019

Op de vraag; “ Wat kan een docente Engels uit Kampen, aan het enorme wereldwijde probleem van slavernij en uitbuiting doen?’’, reageert Henrietta Reinds onmiddellijk met; “Alles, hoe klein ook, helpt…. want elke druppel is geen druppel op een gloeiende plaat, maar een druppel op de juiste plaats.”

Zin, Zout en Zegen


‘‘Een druppel op de juiste plaats’’

Sinds Henrietta Reinds uit Kampen hoorde dat er wereldwijd miljoenen slaven zijn, heeft ze een passie; gaat ze net als de organisatie International Justice Mission voor gerechtigheid. Ervan overtuigd dat wij Gods handen en voeten zijn; kroop ze echt letterlijk door de modder, om anderen uit het slijk te trekken, recht te doen!

In Zin, Zout & Zegen gaan we deze zondag met Henriëtta Reinds mee naar de Baptistengemeente Kampen, waar het gesprek gaat over 3 G’s; -Gerechtigheid, -Gezin, en -Gezond leven.

Dominee Gijs de Bree legt in zijn preek de vraag voor: ”Grotere gerechtigheid, hoe dan?” Een vraag waar Henrietta door geraakt wordt en waar ze een antwoord op heeft.

Recht doen vanuit je hart is nl een kadootje!

In ‘Zin, Zout & Zegen’ gaat presentator Yvonne Sprunken deze zondag van 19.00 – 20.00 uur met Henriëtta Reinds mee naar de Baptistengemeente Kampen.

Zin, Zout & Zegen is een reis door Nederland met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van ‘geloof’ in het dagelijks leven.