Zondag 9 juni 2019

  1. Nieuwschevron right
  2. Zondag 9 juni 2019

‘God heeft mij gemaakt met veel woorden… en die woorden wil ik graag delen met anderen, zodat ook zij in staat zijn om te vertellen wie Jezus voor hen is.’ Aan het woord is Daniëlle Rebel uit Lelystad. Het ligt op haar hart om mensen te vertellen over wat de liefde van God voor haar betekent.
In deze Zin, Zout & Zegen gaan we met Daniëlle Rebel naar de Pijler in Lelystad.

Leven met God is een voortdurend proces van vorming en groei; Durf ik mijzelf eerlijke vragen te stellen? Vertrouw ik Degene, mijn Vader in de hemel Die mij ets aanbiedt? Houd ik vast of durf ik ook los te laten en ‘een stap op het water’ te zetten? Denk ik na over gerechtigheid…? ook als het om mijn kleding gaat.

Ik ben Zijn kind en vanuit die identiteit mag ik stappen zetten. Met lef, in vertrouwen mag ik gaan voor zijn Koninkrijk! Geen zekerheden, maar wel hoop en toekomst! Mijn Vader weet de weg!

De dienst in de Pijler in Lelystad die aansluit op het gesprek met Daniëlle wordt geleid door voorganger Erwin Kok, een van de voorgangers. Zijn thema is: ‘Scheef wordt rechtgezet’

In ‘Zin, Zout & Zegen’ gaat presentator Petra de Joode deze zondag van 19.00 – 20.00 uur met Daniëlle Rebel mee naar de Pijler in Lelystad.

Zin, Zout & Zegen is een reis door Nederland met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van ‘geloof’ in het dagelijks leven.

Zin, Zout en Zegen