Zondag 27 december 2020

  1. Nieuwschevron right
  2. Zondag 27 december 2020

Vier jaar lang vroegen Petra de Joode en Yvonne Sprunken hun gasten van “Zin Zout & Zegen” het hemd van het lijf. In de laatste uitzending van dit programma, geven zij zichzelf bloot.

De laatste uitzending? Ja, met ingang van 2021, stopt het programma en we nemen afscheid op een Bijbelse manier; door samen te gaan eten in de Kruiskerk in Wezep. Daar roert kookdominee Han Wilmink in de potten en pannen en hij heeft een uitgekiend menu samengesteld, waarin hij ingrediënten gebruikt, die stuk voor stuk iets te vertellen hebben. Het wordt dan ook een maal met een verhaal!

Tussen de gangen door, beantwoorden Petra en Yvonne de vragen die zij hun gasten jarenlang voorlegden, zoals; “Wat heeft je gevormd in het leven en hoe zou jij je relatie met God willen omschrijven”? Ook geven ze antwoord op de vraag, welke uitzending van “Zin Zout & Zegen” ze nooit zullen vergeten.

Het wordt een bijzondere uitzending, met:

Zin(nige) gesprekken,

Uitleg over het belang van Zout

En: natuurlijk ontbreekt de Zegen ook niet.

In Zin, Zout & Zegen hebben we door Nederland gereisd met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van ‘geloof’ in het dagelijks leven.

In Zin, Zout & Zegen hebben we door Nederland gereisd met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van ‘geloof’ in het dagelijks leven.

Na een maandje vakantie komen we in februari 2021 met een podcast over ‘Geloven in het land’.

Check voor informatie over ‘Geloven in het land’ de website nporadio5.nl en eo.nl/podcast.

De afleveringen kunt u heel eenvoudig en op elk moment van de dag luisteren via uw telefoon, tablet of computer.