Zondag 30 september 2018

  1. Nieuwschevron right
  2. Zondag 30 september 2018

In Zin, Zout & Zegen gaan we deze zondag, die valt in ‘De Week tegen Eenzaamheid’, met Bas Pullen naar ‘Gezelligheid Gezocht’ in de Vrije Evangelische Gemeente in Scherpenzeel. Daar vinden we bij ‘Gezelligheid Gezocht’ behalve veel ‘gezelligheid’, ook: gastvrijheid, aandacht voor elkaar, acceptatie én een heerlijke gezamenlijke maaltijd.

Bas Pullen (o.a. voorzitter Kerkenraad): ‘dát is wat we als gemeente in navolging van Christus willen: delen! Vandaar ook deze bijeenkomsten van ‘Gezelligheid Gezocht’. Dat is een bewuste keuze die we met elkaar als gemeenteleden gemaakt hebben. ‘Er zijn’ voor de ander in onze buurt. Voor iedereen die zin heeft in een ongedwongen, gezellig samen zijn. Tijdens deze bijeenkomsten kun je binnen komen lopen en gezellig kletsen, een spelletje doen en lekker mee eten. Je hoeft niet christelijk te zijn om langs te komen!

De meditatie, die aansluit op het thema ‘Gezelligheid Gezocht’, is van dominee Cees Stavleu die, naast zijn werk als docent Oud-testament aan de CHE, ook gemeente raadgever/ consulent is van deze VEG in Scherpenzeel.

In ‘Zin, Zout & Zegen’ gaat presentator Petra de Joode deze zondag van 19.00 – 20.00 uur met Bas Pullen mee naar 'Gezelligheid Gezocht' in Scherpenzeel.

Zin, Zout en Zegen